ID Coiffures Zundert

Molenstraat 35, Zundert

4.5/ 5

Bij ID coiffures zijn wij altijd opzoek naar de nieuwste trends omtrent kleur en kapsel. Deze passen wij dan ook graag op uw wens aan zodat het ook echt uw eigen IDentiteit wordt. Zowel mannen, vouwen als kinderen zijn bij ons van harte welkom. Maak graag eerst even een afspraak, zodat wij u optimaal kunnen helpen. Lees verder

Bij ID coiffures zijn wij altijd opzoek naar de nieuwste trends omtrent kleur en kapsel. Deze passen wij dan ook graag op uw wens aan zodat het ook echt uw eigen IDentiteit wordt. Zowel mannen, vouwen als kinderen zijn bij ons van harte welkom. Maak graag eerst even een afspraak, zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Wij streven ernaar om een hoge service te bieden zodat u altijd optimaal geholpen wordt. Voor vrijblijvend advies bent u altijd welkom. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Bij ID coiffures werken wij met de merken L’oréal en Kérastase. L’oréal kenmerkt zich in goede afwerkingsproducten die het haar respecteren en verzorgen. Kérastase is er in gespecialiseerd uw haar en hoofdhuid optimaal teverzorgen en te beschermen.