Experienceblog: Whatsapp Shoppen bij Blue Company!

De deuren van Blue Company staan ook nu wagenwijd voor je open om te shoppen of gewoon voor een gezellige babbel! Maar bij Blue Company begrijpen ze het ook heel goed als je nu even niet naar de winkel wil of kan komen. Daarom bieden ze verschillende alternatieven aan, zodat je lekker vanuit huis de toffe collectie van Blue Company kunt shoppen!

Voel je thuis @ Blue Company!

Het eerste wat wij dachten toen we hoorden dat per 1 juni de terrassen terug open mogen was: "Wat gaan we aantrekken?" In onze zoektocht naar een leuke zomerse outfit belandden we op de Instagram-pagina van Blue Company, die vol staat met toffe outfits. Jurkjes, rokjes, shorts, vrolijke prints, leuke tops en fijne accessoires, Blue Company lijkt alles te hebben wat wij zoeken!

We ontdekken dat het bij Blue Company onder andere mogelijk is om via whatsapp te shoppen en besloten een berichtje te sturen! De collectie van Catwalk Junkie heeft onze aandacht getrokken en we willen daar graag meer van zien. Al snel ontvangen we een berichtje terug van eigenaresse Suzanne. 

Foto's: Blue Company

We ontvangen een aantal foto's van items uit de Catwalk Junkie collectie, waarbij we ook meteen de prijs duidelijk zien op de foto's. Alle vragen die we hebben over bijvoorbeeld stofjes en de pasvorm worden beantwoord en dat helpt ons om een goede keuze te maken tussen de items. 

Foto's: Blue Company

Zodra we onze keuze gemaakt hebben, laten we met een berichtje weten welke items we graag willen hebben. We ontvangen een tikkie om onze bestelling te betalen en Blue Company zorgt ervoor dat we de items zo snel mogelijk in huis hebben. Afhankelijk van waar je woont brengen ze het persoonlijk naar je thuis, of sturen ze het gratis per post op!

Bij een leuke outfit horen natuurlijk ook schoenen! Blue Company werkt daarom samen met Dubbel D, samen bieden ze jou de perfecte, complete zomer outfit! Benieuwd naar deze samenwerking? Bekijk dan hier het filmpje!

Wil jij ook lekker shoppen bij Blue Company? Dan kan dat op verschillende manieren! Je kunt, net als wij deden, een appje sturen naar Blue Company op het nummer 06-82505140, maar bellen of Facetimen kan ook tijdens de openingstijden! Liever gewoon winkelen in de winkel? Blue Company heet je van harte welkom!

Wil jij als ondernemer ook jouw initiatief in de spotlight zetten? Laat het ons dan weten via zininzundert@pretzundert.nl!