Foodblog: Lekkere broodjes van Wouw! da's lekker

Bij Wouw! da's lekker kun je terecht voor heel veel lekkers. Een vlaai, ijsje, snoep, maar ook voor een heerlijk belegd broodje! Wij probeerden een aantal van deze broodjes uit en delen graag onze bevindingen.

Wouw! Da's Lekker!

De belegde broodjes van Wouw! Da's lekker zijn allemaal vernoemd naar de Zundertse corso buurtschappen. De kaart bestaat dan ook uit 20 buurtschap broodjes, een broodje Corso Zundert en een broodje Kindercorso. Iedere maand is er ook een broodje van de maand, een broodje dat niet op de vaste kaart staat. 

Als eerste proberen we broodje 'BS Klein-Zundert'. Dit is een broodje met gerookte kip, tomaat, pijnboompitten en honingmosterdsaus. Het broodje is lekker royaal belegd en de kip is nog een beetje warm, heerlijk! De kip is lekker gemarineerd en mals, de groenten zorgen voor een frisse touch en de honingmosterdsaus maakt het zoet, maar geeft ook pit aan het broodje.

Een broodje carpaccio is bij velen een all-time favourite. Bij Wouw! Da's lekker is broodje 'BS Wernhout' het broodje carpaccio, met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en honingmosterdsaus. Ook dit broodje is weer goed belegd. De carpaccio is heerlijk van smaak en de overige ingrediënten smaken er perfect bij. Alle smaken zijn goed in balans, geen ingrediënt dat overheerst of ondervertegenwoordigd is, gewoon precies goed!

Op het broodje 'BS Raamberg' zit Filet Americain met augurk, ui, kappertjes en tabasco. Het broodje is heel royaal besmeerd met de lekkere Filet Americain en ook de overige ingrediënten zijn goed vertegenwoordigd. Een lekker geheel met pit!

Als laatste proeven we broodje 'Laer-Akkermolen'. Op dit broodje zit mozarella, tomaat, pesto en basilicum, een bekende en zeer smakelijke combinatie! Net als de andere broodjes is ook deze goed royaal belegd, daar houden we van! Wij hebben bij deze broodjes gekozen voor het standaard broodjes, waarbij er steeds de keuze is uit een witte of Waldkorn carré. Het is ook mogelijk een wit zacht broodje te bestellen voor een kleine minprijs, of tegen meerprijs een speciaal hard broodje of een half stokbrood.

De broodjes van Wouw! Da's Lekker zijn dagelijks af te halen tussen 10:00u en 15:00u. Deze kun je vooraf telefonisch bestellen via 06-28443551 of 076-5975175. Natuurlijk kun je ook dagelijks terecht voor andere lekkernijen of een leuk cadeautje voor allerlei gelegenheden!