Steun de lokale ondernemers!

Alle horecagelegenheden zijn de komende weken gesloten. Winkels mogen vooralsnog gewoon open blijven, maar ook daar is de corona-crisis voelbaar. Zware tijden dus voor onze lokale ondernemers. Maar JIJ kunt helpen!

In dit artikel lees je alle acties van verschillende horecazaken en winkeliers in de gemeente Zundert. We blijven dit artikel aanvullen wanneer we nieuwe initiatieven toegestuurd krijgen of ontdekken. Je kunt dit per e-mail aanleveren via zininzundert@pretzundert.nl

Laat de lokale ondernemers niet in de steek!

De Toekomst

De Toekomst zet het welzijn van zijn klanten voorop. Daarom kun je bij De Toekomst nu je friet en snacks, lunchgerechten en maaltijden bestellen via mail: info@cafedetoekomst.nl, telefoon: 076-5985391 en whatsapp: 06-55545571. Bestellingen zijn middels een gecreëerde drive-inn af te halen. Je krijgt een tijdstip door waarop jouw bestelling klaar zal zijn en de bestelling wordt naar de auto gebracht. Betalen kan via mobiele pin of contant. Bestellingen vanaf €20,- kunnen ook gratis worden thuisbezorgd binnen een straal van 6km. Bij een lager bedrag kost bezorgen €3,50. 

Cafetaria De Bolle Buiken

Cafetaria De Bolle Buiken XXL in Wernhout is van woensdag tot en met zondag geopend voor afhalen. De Bolle Buiken verzoekt je zo veel mogelijk via hun app te bestellen. Via de app plaats je gemakkelijk je bestelling en kies je zelf het tijdstip voor afhalen. Zo hoef je niet langer dan nodig aanwezig te zijn in het cafetaria. De app is te downloaden voor Apple & Android. Vooraf bestellen kan ook telefonisch via het nummer 076-5975628. Ook de frietwagen in Zundert is vanaf vrijdag gewoon geopend tot 20:00u. Telefonische bestellingen om in Zundert af te halen kunnen telefonisch worden doorgegeven via eerder genoemd nummer.

Dictus verf en interieur - Thuisin Zundert

Dictus Verf en Interieur begrijpt dat je vanwege het coronavirus liever niet naar buiten gaat en denkt graag met je mee. Laat je geplande schilderklussen vooral doorgaan! Dictus Verf en Interieur brengt je bestelling gratis bij je thuis. Stuur een mailtje naar hanneke@dictusverfeninterieur.nl of stuur een berichtje via Facebook Messenger en ze nemen je bestelling in behandeling.

Wouw da's Lekker

Wouw Da's Lekker is tot 6 april geopend tussen 10:00u en 15:00u. Broodjes kunnen worden besteld via 06-28443551 en dan worden afgehaald en bezorgd. Ook voor gebak wordt verzocht vooraf te bestellen.

Brocks Brillen & Contactlenzen

Brocks Brillen & Contactlenzen is gewoon geopend, maar voor iedereen die huiverig is om in een volle winkel te shoppen en toch graag een oogmeting of nieuwe bril wil biedt Brocks de mogelijkheid om buiten openingstijden de winkel te bezoeken. Wil je graag gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact op via telefoon: 076-5973337 of e-mail: info@brocksbrillen.nl. Contactlenzen kunnen worden thuisbezorgd of gratis worden opgestuurd. Ook bestelde brillen kunnen thuis worden afgeleverd.

Bier- & Eetcafé Den Hoek

Bier- & Eetcafé Den Hoek introduceerde vorig weekend al hun afhaal- en bezorgservice, en met groot succes! Ook aankomend weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) zal Den Hoek maaltijden aanbieden met een afhaal- en bezorgservice. Op het menu voor jouw "Bourgondisch Moment" vind je een keuze uit een aantal hoofdgerechten, geserveerd met frietjes, mayonaise en salade. Ook is er keuze uit een tweetal salades. Ook graag een biertje erbij? Dat kan met de Schelde Six-Bag! Bezorging in de gemeente Zundert is gratis vanaf €30,00, anders €3,50. Bestellen doe je telefonisch via 076-5972300.

Bij de Nonnen & Proeftijd bij Will & Co

Bij de Nonnen en Proeftijd Bij Will & Co bezorgt vrijdag, zaterdag en zondag typerende gerechten van beide horecaondernemingen bij je thuis in Zundert, Klein-Zundert en Wernhout. Ook is het mogelijk deze gerechten af te halen bij Proeftijd. Er is een speciaal menu samengesteld waaruit gerechten gekozen kunnen worden. Bestellen doe je door een whatsappje te sturen of te bellen naar 06-23170752 en daarbij te vermelden op welke dag je de maaltijd wil laten bezorgen of wil afhalen, om welke gerechten het gaat en de hoeveelheid. Wil je het laten thuisbezorgen, dan geef je uiteraard ook het bezorgadres door. Maaltijden worden bezorgd tussen 16:30u en 19:30u. Bestellen kan de dag van tevoren tot 20:00u of op de dag zelf tot 16:00u.

Het Wapen van Zundert

Het Wapen van Zundert heeft van vrijdag tot en met zondag de Burgers & Ribs Bezorgservice. Een keuze uit verschillende burgers, salades en ribs wordt in Zundert, Klein-Zundert en Wernhout bezorgd. Bestellen kan telefonisch via het nummer 076-5971141. 

Lotz

Lotz is gewoon geopend volgens de normale openingstijden, maar begrijpt dat niet iedereen naar de winkel wil of kan komen. Daarom worden bestellingen nu gratis verzonden en wordt er persoonlijk bezorgd in de regio Zundert. Bestellingen kunnen uiteraard geplaatst worden via de website, maar heb je iets gezien op social media en zie je het niet in de webshop? Stuur dan een DM naar Lotz en ze bezorgen het gratis bij je thuis! Iemand verrassen? Ook cadeaubonnen zijn nu online verkrijgbaar!

Vanlieverlee Kiptraiteur

De winkel van VanLieverLee Kiptraiteur is gewoon geopend en je bent er van harte welkom! Maar voor iedereen die binnen wil of moet blijven is er de VanLieverLee bezorgservice. Bestellen doe je via 076-5971915 of via de website. Bij je bestelling geef je aan of je het komt ophalen of wil laten bezorgen. VanLieverLee zet de bestelling voor je klaar of bezorgt het zo snel mogelijk. Bezorgen in de gemeente Zundert is kosteloos boven een bedrag van €15,-

Slagerij Graumans

De openingstijden van Kwaliteitsslagerij Graumans zijn ongewijzigd, maar heb je graag hun verse producten in huis en ben je niet in de gelegenheid naar de winkel te komen? Ook dan staat Slagerij Graumans voor je klaar en bezorgen zij gratis aan huis in de gemeente Zundert. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via telefoon: 076-5973720, email: info@slagerijgraumans.nl en whatsapp: 06-30736945. Tijdstip van bezorgen in overleg.

Proef op de som

Proef op de Som blijft gewoon lekker en gezond koken! Maar vanaf nu worden de maaltijden van dinsdag tot en met zaterdag naar je thuis gebracht. Via Facebook houdt Proef op de Som je op de hoogte van het menu. Bestellingen kunnen worden geplaatst via sms of whatsapp op het nummer 06-11013338.

Gildeslager Billet

Gildeslagerij Billet is regulier geopend. Om ervoor te zorgen dat je niet langer dan nodig in de winkel hoeft te zijn, kan er online besteld worden. Bestellingen liggen dan voor je klaar als je in de winkel komt. Slagerij Billet verzoekt je minimaal 1 dag van tevoren te bestellen, voor belegde broodjes minimaal 2 uur van tevoren. Slagerij Billet bezorgt ook vlees, vleeswaren, salades, belegde broodjes en maaltijden, dagelijks tussen 11:00u en 13:00u en tussen 16:00u en 18:00u. Bezorging binnen de gemeente Zundert is gratis vanaf €15,-. Bestellingen voor zowel afhaal als bezorging kunnen worden doorgegeven via telefoon: 076-5972224, mail: info@slagerijbillet en via de website.

Afhaalrestaurants

Horecazaken waar normaal gesproken ook kan worden afgehaald, zoals restaurants en shoarmazaken, zijn vrijwel allemaal gewoon geopend voor afhaal. Het is echter niet mogelijk maaltijden te nuttigen in de horecagelegenheden.