Sanexo

Wernhoutseweg 72, Wernhout

Wij zijn een team van gespecialiseerde collega’s en delen één passie; samen met u een droombadkamer realiseren. U wilt een badkamermeubel of een lekkende kraan vervangen of u wilt een complete badkamer renoveren, wij helpen u graag! Lees verder

Wij zijn een team van gespecialiseerde collega’s en delen één passie; samen met u een droombadkamer realiseren. U wilt een badkamermeubel of een lekkende kraan vervangen of u wilt een complete badkamer renoveren, wij helpen u graag! 

Hét juiste adres voor de allernieuwste trends Niet alleen biedt Sanexo u een groot en compleet assortiment sanitair producten, ook zitten wij bovenop de laatste trends. Wij bieden u graag een overzicht van de laatste trends op het gebied van wellness. Sanexo onderscheidt zich door het uitgebreide aanbod voor ieder budget.

Wilt u binnenkort een nieuw toilet, een bijpassende kraan, een onderhoudsvriendelijke douche, praktische badkamermeubels of een accessoire aanschaffen? Dat is zo geregeld. Of toch niet? Vandaag de dag is het aanbod in sanitair erg uitgebreid en divers; zoveel soorten wastafels, radiatoren, spiegels en baden. Uw keuzes hangen niet alleen af van de stijl van uw badkamer, maar u dient ook rekening te houden met de verschillende maten, materialen en de kwaliteit van een product. Wij realiseren ons dat dit proces niet voor iedereen even makkelijk is. Om keuze- en aankoopstress te voorkomen willen wij u middels alle mogelijke wegen ondersteunen. Wij denken graag met u mee en willen u producten aanbieden tegen betaalbare prijzen.

  • Wonen
  • Cash, Maestro