CultuurCentrum Zundert - De Schroef

Molenstraat 5, Zundert

CultuurCentrum Zundert beschikt over een theaterzaal met een afwisselend theaterprogramma en een foyer waar voor en na de voorstelling gezellig wat kan worden gedronken. Lees verder

Een theaterzaal voor ongeveer 250 bezoekers en een gezellige foyer om voor en na de voorstellingen nog gezellig wat te drinken. Een plaats waar je je thuis voelt en je na afloop van een voorstelling nog even na kunt praten met de artiesten die er die avond hebben opgetreden. dat is in een notendop wat "Bij ons ... in het theater Zundert wil zijn voor haar gasten.

In de periode oktober tot en met mei is er een boeiend theaterprogramma, waarin professionele voorstellingen worden afgewisseld met lokale organisaties die met hun producties vaak nauwelijks onderdoen voor de professionele voorstellingen.

Daarnaast is er het Filmhuis. Van oktober tot en met april wordt er om de twee weken op woensdagavond een actuele film vertoond. De formule van het Filmhuis is simpel, informeel en daardoor aansprekend. Met een hapje en een drankje genieten van de film met de benen op tafel.

Molenstraat 5, 4881 CP Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.