5 X Kerstcadeautjes kopen

Sinterklaas is nog maar net het land uit, maar er is je geen rust gegund. Ook voor Kerstmis moeten er cadeautjes worden ingeslagen. Wij zetten vijf leuke plekjes voor je op een rijtje.

All I want for Christmas...

LOTZ

LOTZ is inmiddels een gevestigde naam in Zundert. Op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij LOTZ op de juiste plek. Met een breed aanbod aan modeaccessoires is LOTZ the place to be voor een hoop van je kerstcadeautjes. Tassen, sierraden, sjaals, de winkel heeft het allemaal. 

Kunstbasis Mieke van Zundert

Op zoek naar iets speciaals of aan het winkelen voor een echte kunstliefhebber? Neem dan eens een kijkje bij de Kunstbasis van Mieke van Zundert. Mieke maakt prachtige, persoonlijke schilderijen. Wil je liever een activiteit cadeau doen? Ook dat kan, Mieke geeft namelijk ook workshops en cursussen.

De Bosrand

Wie krijgt er nou niet graag een leuke plant voor in de huiskamer of een mooi kerststukje cadeau? Bij De Bosrand ben je dan op het juiste adres. Niet alleen kun je hier voor een hele hoop soorten planten terecht, je kunt hier ook leuke spulletjes vinden voor het interieur. Voor ieder wat wils!

Wouw! Da’s lekker

Aan het shoppen voor een echte zoetekauw? Dan is Wouw! Da’s lekker de perfecte plek voor jou. Met een groot assortiment aan snoep, bonbons en ander lekkers is deze winkel voor iedere snoepkont een hemel op aarde.

Sieraden atelier Mulders

Voor een echt speciaal cadeau ga je naar sieraden atelier Mulders. Met de op maat gemaakte sieraden van Mulders maak je zeker een goede indruk!

Tekst: Tess Mutsters