5 x lekker eten met Kerst

Kerstmis: de dagen van gezellig met de hele familie aan tafel, maar ook de dagen van gestrest de hele dag in de keuken aan het werk. Of toch niet? Hieronder vijf restaurants waar je heerlijk zorgeloos kunt eten met de feestdagen, het enige wat je nog moet doen is reserveren!

All i want for christmas is food!

Il Gatto Pardo

Il Gattopardo staat voor klassiek Italiaans eten in het hartje van Rijsbergen. Voor de kerstdagen heeft Il Gattopardo een mooi kerstmenu samengesteld. In de gerechten worden enkel Italiaanse of lokale producten gebruikt, om de versheid en unieke smaken te behouden. Tijdens de kerstdagen is Il Gattopardo beide dagen geopend, op tweede kerstdag wordt er ook lunch geserveerd! 

DE EETKAMER

Op 24 en 25 december serveert de Eetkamer een speciaal voor de kerst samengesteld zeven-gangen kerstmenu. Op tweede kerstdag heeft De Eetkamer echter iets speciaals in petto voor de kleintjes, namelijk een kinderkerstdiner. Met een speciaal ontworpen menu voor de kinderen in het thema van Belle en het Beest!

Bij de Nonnen

Echt op zoek naar iets speciaals? Dan kun je bij Bij de Nonnen terecht. Met hun speciaal samengestelde gastronomisch kerstmenu ‘Schilderen met smaken’ kun je kiezen uit een menu van vier-, vijf-, zes- of zelfs zeven-gangen. Reserveren is een vereiste dus wees er snel bij!

Eetcafé de Tijd

Eetcafé De Tijd serveert tijdens de kerstdagen een speciaal a la carte kerstmenu! Op het kerstmenu van de tijd vind je voor ieder wat wils! Zowel bij de voorgerechten als bij de soepen en de hoofdgerechten is er keuze uit diverse vlees en visgerechten. Voor het dessert is er keuze uit vijf opties! 

PROEFTIJD BIJ WILL & CO.

Ook proeftijd is beide kerstdagen geopend en staat klaar om je een heerlijk gezellige avond te bezorgen. Er worden lekker winterse gerechten op planken en schalen geserveerd in een fijne, ongedwongen sfeer.


Door Tess Mutsters