5x doen in november

De op een na laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Ook deze maand is er weer van alles te doen en te beleven in Zundert en haar 5 kernen! Wij hebben vijf echte musts in november voor je op een rijtje gezet!

HELLO NOVEMBER!

HALLOWEENTOCHT ACHTMAAL

Het is Halloween! Vorige week werd dat in Achtmaal al gevierd met een Halloween Kindertocht voor kinderen tot 12 jaar. Op vrijdag 1 november kunnen ook de wat oudere kinderen en volwassenen zich verzamelen voor een Halloween Griezeltocht! Tussen 19:00u en 20:00u kunnen groepen van 10 tot 15 personen zich inschrijven voor deze tocht, de eerste groep kan meteen om 19:00u ook al vertrekken. Start en eindpunt van de ongeveer 6,5km lange tocht is Café de Toekomst. De tocht gaat vrijwel geheel buiten de gebaande paden en zal door het 'griezelige' en donkere buitengebied van Achtmaal lopen. Onderweg valt er van alles te beleven. Deelname kost €2,- per persoon. Mis het niet!

FILMHUIS ZUNDERT: DIRTY GOD

In oktober is Filmhuis Zundert weer gestart, op een nieuwe locatie: de Van GoghKamer in het Van GoghHuis. Iedere tweede donderdag van de maand wordt er een interessante film getoond. Op de tweede donderdag van november, 14 november, is dat "Dirty God", een nieuwe film van de Nederlandse regisseur Sacha Polak. Dirty God gaat over een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Dirty God heeft dit jaar het Gouden Kalf gewonnen voor beste film. De film start om 20:00u, entree €7,-

BELLE VUE & MELDPL!CHT

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november is sporthal Onder de Mast dé place to be. De sporthal wordt omgetoverd tot toffe evenementenlocatie met twee nu al legendarische feestjes! Op vrijdag is er Belle Vue Tribute met een goed stuk muziek van helden van toen. Op de bühne verschijnen: Queen (uitgevoerd door Magic Queen (IT)), U2 (uitgevoerd door Acrobat) en Pearl Jam (uitgevoerd door Jeremy). Kaartjes scoor je voor €20 online, bij Café den Bels of bij Sportcafé de Cup!

Op zaterdag 16 november is er de eerste editie van MELDPL!CHT Festival! En MELDPL!CHT heeft een moddervette line up met: Freddy Moreira, Deadly Guns, Double U. ft. Eugene, Skoften Sloopservice, Hitjesdag DJ Team, Franky Dux en BABA DJ Team! Dat wordt melden! Je tickets scoor je online voor €22,50!

EXPOSITIE DANIELLE LEMAIRE - TOUT N'EST QUE RÊVE

Op vrijdag 1 november opent Van Gogh AiR de expositie 'Tout n'es que rêve' van Danielle Lemaire in de Van GoghGalerie. Lemaire heeft in oktober 2019 gewerkt in het gastatelier van het Van GoghHuis. De resultaten daarvan zijn tot eind november te bewonderen in de Van GoghGalerie. Met een serie tekeningen gaat Danielle Lemaire in op de tekeningen van Van Gogh, zijn leven in Nuenen, de omgeving van het kostershuis in Zundert, een ontdekking in Londen en het fenomeen Jo Bonger!

SHOPPING TIME!

Het wordt kouder, dus is het tijd om je wintergarderobe aan te gaan schaffen! Maar ook de Sint is weer onderweg naar Nederland en voor je het weet is het al weer kerst, dus ook voor het scoren van cadeautjes is november hét moment! Voor een nieuwe outfit of toffe cadeautjes hoef je helemaal niet verder weg, in de gemeente Zundert is voor iedereen wat leuks te vinden! Hier vind je een overzicht van alle leuke winkels die Zundert te bieden heeft!

Een volledig overzicht van alle evenementen in de gemeente Zundert vind je in onze agenda!