7x doen tijdens de Aardbeienfeesten

Dit weekend, 29 & 30 juni, barsten de aardbeienfeesten weer los in het centrum van Zundert! Het belooft een prachtig, warm weekend te worden bomvol leuke activiteiten. Voor jong en oud, voor iedereen wat wils: wij hebben de activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Braderie

De (vernieuwde) Molenstraat vormt het gehele weekend het toneel van de jaarlijkse braderie. Op zaterdag vanaf 11:00 uur en op zondag vanaf 10:00 uur kunt u rustig rondstruinen langs de vele kramen en stands met een zeer divers aanbod. Natuurlijk zijn de winkels ook geopend en bent u ook daar van harte welkom!

Maquettes

Traditiegetrouw zijn de maquettes van Corso Zundert 2019 ook dit jaar weer te bewonderen tijdens de aardbeienfeesten. Op zaterdag vanaf 13:00 uur en op zondag vanaf 10:00 is Cultuur Centrum de Schroef geopend en kunt u de maquettes komen bekijken. Een mooi voorproefje voor het komende corso! 

Kermis

Op het Oranjeplein zorgt de jaarlijkse kermis voor veel vertier. Van draaimolen tot American Wipp, voor groot en klein zijn er diverse attracties en natuurlijk is er ook weer allerlei lekker kermiseten te verkrijgen!

Terrassen

Het wordt heerlijk weer dit weekend en wat kun je nu beter doen dan heerlijk genieten op het terras van een hapje en een drankje? Neem plaats op een van de vele terrassen in het centrum van Zundert en geniet van de zon, bijvoorbeeld met een lekker aardbeiengebakje!

Fototentoonstelling

In de zaal van Het Wapen van Zundert is er de jaarlijkse expositie van Fotoclub Zundert. De leden hebben hun beste foto's geselecteerd en laten deze vol trots zien aan het publiek. Op zaterdag vanaf 12:00 uur en op zondag vanaf 10:00 uur zijn de foto's te bewonderen. Welke foto kiest u als winnaar?

Muziek

Behalve dat u bij de Zundertse horeca heerlijk kunt genieten op het terras, zal er ook volop muzikaal vermaak zijn. Verschillende horecagelegenheden hebben voor u gezorgd voor livemuziek, de braderie zal voorzien worden van muzikale omlijsting en 's avonds zal het feestgedruis losbarsten bij diverse cafés. 

Zundert Bakt

Op zondag 30 juni zullen maar liefst 32 bakkers laten zien wat voor lekkere baksels ze hebben gemaakt met aardbeien. Wie wordt Meesterbakker van Zundert? Meester patissier Roger van Damme zal samen met de Aardbeienkoningin een oordeel vellen en het lekkerste baksel kiezen. Komt u al dat lekkers ook bewonderen?

Tags: Aardbeien, Zundert, Kermis, Braderie, Maquettes