5x lunch in Zundert

Gezellig bijkletsen met vrienden, vriendinnen of familie onder het genot van een kopje koffie en een luxe belegd broodje of een salade? Dat kan! In Zundert zijn er genoeg restaurants waar je kan genieten van een heerlijke lunch. Hieronder zetten wij de leukste voor je op een rijtje.

Bij de nonnen  

Bij de Nonnen was voorheen een klooster maar is nu een levendig middelpunt in hartje Zundert. De lunchkaart is zeer uitgebreid en divers. Zo serveren ze een luxe salade met carpaccio maar ook een eigen Nonnenburger met truffelmayonaise. Zeker een keer het proberen waard! 

Brasserie Restaurant Van Gogh 

Brasserie Restaurant Van Gogh is 'the place to be' op de geboortegrond van Vincent van Gogh. Neem plaats in de zonovergoten tuin en laat je verrassen door de verschillende lunchgerechten op de kaart. 

Lokaal104

Lokaal104 is een relatief nieuw restaurant in Zundert. Het restaurant bevindt zich in hartje Zundert en op de menukaart staan de heerlijkste gerechten met lokale invloeden. Wil je een lekker speciaalbiertje bij je lunchgerecht? Lokaal104 biedt een zeer uitgebreide drankenkaart.

De Moerse Bossen

De Moerse Bossen bevindt zich op een unieke landelijke locatie tegen het natuurgebied De Moeren, daar waar de gemoedelijke Brabantse sfeer heerst. Maak een wandeling of fietstocht in het bos en strijk daarna neer voor een goede kop koffie met een heerlijk broodje gezond.

Bier- & Eetcafé Den Hoek  

Laat je je graag verrassen? Kom dan zeker eens langs bij Bier- & Eetcafé Den Hoek. Je zult verstelt staan van de zeer uitgebreide bierkaart die zij te bieden hebben. Passend bij de bierkaart bieden zij allerlei verschillende kleine gerechtjes die je samen kunt proeven en delen. 

Tekst: Marieke Boot