5x sinterklaascadeautjes kopen

Afgelopen zaterdag kwam de Sint weer op zijn witte paard het land binnengereden, met zijn boot vol met cadeautjes. Toch heeft hij er waarschijnlijk niet genoeg voor iedereen en moet je misschien zelf ook nog wel even naar de winkel om wat inkopen te doen.

Wie zoet is krijgt ...

Bij Lobke

Aan het shoppen voor een liefhebber van eten en drank? Dan kun je goed terecht bij deze gezellige winkel in Rijsbergen. Een bourgondische winkel met noten, bieren, nougat en nog veel meer. Laat een leuk gepersonaliseerd cadeaupakketje maken met een van de vele soorten biologische wijnen of kazen. Natuurlijk ook leuk om op tafel te zetten tijdens sinterklaasavond.

Juwelier Schrauwen

Een hoogstaande juwelier in het hartje van Zundert. Voor een mooi, blinkend cadeautje kun je hier je hart ophalen. Juwelier Schrauwen heeft sieraden in vele verschillende soorten en kleuren en heeft iets voor zowel de grote als de klein portemonnee.

Hema

Wie kent hem niet: de Hema. Dé inkoopplek voor menig student, maar ook voor je sinterklaascadeautjes kun je hier goed terecht. Hema heeft echt bijna alles, van mooie fotoboeken en notitieblokken naar gezellige mokken en warme dekentjes. Op zoek naar iets persoonlijks? Ook dat is geen probleem, laat bijvoorbeeld een memoryspel met leuke foto’s maken. Hema is ook dé plek in Zundert waar je terecht kunt voor leuk speelgoed voor de kleintjes!

2nd life at Ingrid

Op zoek naar een cadeautje voor een milieubewust persoon? Neem dan eens een kijkje bij deze winkel. De winkel heeft een groot aanbod aan kleding, sieraden, tassen, schoenen en meer. Alle producten zijn tweedehands, handmade of gerecycled. Shoppen is hier ook nog eens heel erg leuk. De winkel staat namelijk bomvol met spullen en krijgt daardoor een gezellige, huiselijke sfeer.

Etos

Nog een klassieker in dit lijstje, namelijk: de Etos. De Etos is al lang geen standaard drogist meer en heeft inmiddels ook een mooi aanbod aan parfums, make-up en bad- en verzorgingsproducten. Alles om iemand eens lekker mee te verwennen. Ook voor lekkere huissokken kun je er terecht. In de wintermaanden heeft de Etos een rek met dikke sokken en sjaals buiten staan.

Door: Tess Mutsters