5x speciaalbier in Zundert

Zundert en bier. Op de een of andere manier passen die twee gewoon perfect bij elkaar. Wij maakten dan ook een lijstje met de 5 beste plekjes om een speciaalbiertje te drinken.

Café den Bels

De meeste Zundertenaren denken bij Den Bels misschien eerder aan lange gezellige stapavonden dan aan een middagje speciaalbier. Toch kun je voor die speciaalbieren ook heel goed terecht bij Café den Bels, waar ze een mooie keus aan verschillende bieren hebben.

Café den Hoek

Café den Hoek heeft een groot aanbod aan lekkere bieren. Het leuke van die bieren is dat ze vaak goed te combineren zijn met de kleine hapjes, die op de ‘proeven’ kaart staat. Zo kun je bij ieder bier een bijpassend hapje bestellen.

Herberg ’t Pannehûske

Als je denkt aan speciaalbier dan zijn de trappisten proeverijen van Herberg ’t Pannehûske niet te missen. Buiten deze proeverijen heeft ’t Pannehûske echter ook een groot aanbod aan verschillende bieren. Proef bijvoorbeeld de Westvleteren 6, 8 of 10 terwijl je geniet van de bosrijke omgeving.

Lokaal 104

Lokaal 104 is een gemoedelijke borrelgelegenheid in Zundert. Ook Lokaal 104 heeft een mooie keuze aan interessante biertjes. Daarbij kun je er ook heerlijk high bieren. Geniet van het grote aanbod lekkere hapjes en de verschillende keuzes bier in het midden van Zundert.

Het wapen van Zundert

Als laatste Het wapen van Zundert, die ook weer een prachtig aanbod bieren heeft. Gasten hebben de keus uit minimaal 70 verschillende bieren. Ook hebben ze altijd minimaal een speciaalbier op de wisseltap staan.

Tekst: Tess Mutsters