Tags: nazomer, zonnig, terrassen, Lunch, Borrelen, diner

5x Terrassen in Zundert

We mogen dit weekend nog even genieten van heerlijk nazomerweer! Dat doen we natuurlijk het liefste lekker op het terras! Lunchen of gewoon lekker borrelen? Het kan op veel plekken in Zundert!

Geniet van de nazomer zon!

HERBERG 'T PANNEHÛSKE

Dat heerlijke nazomerweer is niet alleen perfect om op het terras te zitten, maar ook om een mooie wandeling te maken in de Zundertse natuur! Ga bijvoorbeeld eens wandelen over de Oude Buisse Heide in Achtmaal. Dan kun je daarna genieten van een lekker bakje koffie of een goeie pint bij Herberg 't Pannûske! 

De Bocht

Lekker lunchen, dineren of borrelen in het zonnetje? Dat kan op het terras van Grand Café De Bocht in Wernhout. Met hun uitgebreide menukaart heeft de bocht voor iedereen wat te bieden. Vooral de vleesliefhebber komt bij De Bocht niets te kort!

Proeftijd bij Will & Co

Goed nieuws: Proeftijd is verlengt! Kindercorso 2019 zou eigenlijk de laatste dag Proeftijd zijn, maar Proeftijd bij Will & Co gaat nog een jaartje langer door! Dat betekent dat we dit weekend gewoon heerlijk kunnen gaan genieten van de nazomerzon bij Proeftijd op het terras. Lekker borrelen of een hapje eten, alles kan!

De Toekomst

In Achtmaal vind je De Toekomst, een gezellig (eet)café midden in het dorp. Je kunt hier terecht voor een drankje, maar ook voor een lekkere lunch of diner! Op dit terras zal het je aan niets ontbreken!

Brasserie van Gogh

De tuin van Brasserie van Gogh is een heerlijke plek als de zon schijnt! Dit terras ligt midden in Zundert, toch is het in de tuin heerlijk rustig genieten. Er zijn voldoende plekjes in de zon of in de schaduw! Geniet op dit terras van de nazomerzon onder het genot van een lekker hapje en drankje!