3 x ijs eten in Zundert

Er wordt vandaag enorm warm weer voorspelt. Met bijna dertig graden op deze heerlijke zondag is niet zo lekker als een verfrissend ijsje.

Bon Appetit – Rijsbergen

Bon Appetit heeft een enorme keuze aan de lekkerste smaken ijs, van fristi tot liefmans tot kinderbueno. Je kunt het zo gek niet bedenken of Bon Appetit heeft het in de vitrine liggen. Op het plein dat aan de cafetaria grenst is er ook een groot terras te vinden, waar je heerlijk in het zonnetje of in de schaduw van een van de parasols kunt genieten van je ijsje.

Alfons IJscreaties – Rijsbergen

Alles bij Alfons draait om ijs. Het ijs, dat door Alfons Grauwmans zelf wordt gemaakt, kun je niet alleen in een hoorntje of bakje krijgen, maar kun je ook in halve liters kopen om mee naar huis te nemen. Je kunt er de lekkerste ijsgerechten krijgen en zelfs bij een kopje koffie krijg je een mini-ijsje. Ook bij Alfons kun je lekker op het terras zitten om van de koude lekkernij te genieten en even af te koelen op deze warme zondag.

IJs bij Willem – Klein Zundert

IJs bij Willen is precies zoals het gezegde: klein maar fijn. Een schattig klein ijskraampje met een paar heerlijke smaken om bij weg te smelten. De openingstijden wisselen nogal, maar het is zeker de moeite om er even langs te rijden en een kijkje te nemen!

Beeld: Pixabay

Door Tess Mutsters