5x damesmode shoppen in Zundert

Is het tijd voor een nieuwe outfit? Of heb je gewoon heel veel zin om lekker te shoppen? In Zundert kun je op verschillende plekken terecht voor leuke damesmode! Wij hebben vijf van onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

SHOPPING IS ALWAYS A GOOD IDEA!

BLUE COMPANY

Blue Company is dé plek voor hippe dames jeans & fashion! Je vindt er een fijne collectie met een grote diversiteit aan leuke merken, zoals YAYA, Catwalk Junkie, Guess, Diesel en meer. Blue Company heeft voor ieder wat wils! Onlangs is Blue Company verhuisd, enkele deuren van de voormalige winkel verwijderd opende de compleet vernieuwde winkel. In dit nieuwe pand is het heerlijk fijn shoppen!

SHOEBY

Shoeby Zundert stelt haar personal shoppers ter beschikking om jou een ware make-over te geven! Bij Shoeby draait het om eigenzinnige fashion, maximaal winkelgemak en steevast scherp geprijsd. De personal shoppers geven je modeadvies op maat en dat maakt het vinden van jouw eigen, unieke stijl een stuk gemakkelijker én leuker!

DONNADONNA

DonnaDonna biedt al ruim 20 jaar unieke en kleurrijke mode. Bij DonnaDonna wordt met veel zorg en aandacht een selectie gemaakt van diverse stijlen en merken die samen een uniek en smaakvol geheel vormen. Zoek jij naar een eigen stijl? Shop dan jouw damesmode bij DonnaDonna

ESZA FASHION

ESZA opende in 2004 haar deuren in het centrum van Rijsbergen. ESZA is een plek waar klanten zich thuisvoelen. In een gezellige en ongedwongen sfeer shoppen, ouder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Het team van ESZA staat volledig voor je klaar en luistert naar je wensen, samen met jou gaan ze op zoek naar een perfecte match. Het team van ESZA kent haar klanten en zorgt er voor dat de collectie perfect aansluiten op hun wensen!

LOTZ

Bij Lotz  vind je de leukste kleding & accessoires! Deze zomer is Lotz verhuisd naar een nieuwe boutique. In deze nieuwe en grotere winkel kun je nu ook terecht voor hele leuke damesmode! Fijne, hippe kleding waar je van gaat stralen. Bij Lotz maak je natuurlijk ook meteen je outfit compleet met mooie sieraden of een leuke tas!