5x doen in februari: Carnaval!

Februari staat ook in de gemeente Zundert in het teken van carnaval! Tijdens de carnavalsdagen barst het feest los op diverse locaties in de gemeente, maar ook in de weken daarvoor kan er al lekker opgewarmd worden! Opwarmen doe je bijvoorbeeld bij De Bonte Avond in het Aopelaand, in het Carnavalscafé bij Ut Krisje of tijdens de Tonpraotavond van C.V. De Zaantaoze!

De Banaonblussers, Aopelaanders, Zaantaoze en Goudpoepers zijn er klaar voor!

Jolly Jester

Jolly's Carnaval barst een week voor carnaval al los met 't Opwarmbal met de Dorini's. Deze avond wordt iedereen al vast in de stemming gebracht om met carnaval helemaal los te kunnen gaan! Op vrijdag is het eerst tijd voor de Snotaopkes tijdens de After School Party en het Aopkes Bal. Op zaterdagavond is het tijd om los te gaan op de muziek van DJ Rein en DJ Eggie tijdens de Dirty Dance Party. Op zondagavond, na de optocht, gaat het dak eraf met DJ Peer en DJ Eggie tijdens Het Grote Carnavalsbal. Op maandagmiddag is er de Carnavals Kwis, gevolgd door een spetterend optreden van het Penny De Jager Show Orkest op de maandagavond. Op dinsdag wordt carnaval, na de kindermiddag, afgesloten tijdens de afsluitingparty met Sjansjee!

Ut Krisje

Ook Ut Krisje heeft weer een denderende carnavalskalender. Op donderdag wordt er afgetrapt met het Mokkelbal, met dit jaar als thema "Circus de Carnaval". Op vrijdag gaat Ut Krisje maximaal tijdens Maximaal CV Cafe met René Karst. Op zaterdagmiddag trekt de Kleine Aopkes optocht voorbij en komt Kompakt langs voor een optreden. Zaterdagavond zorgen DJ Gijs en DJ Floris voor een vleugje Oldschool tijdens het grote Carnavalsbal. Op zondag zorgen Wilbert en Feest DJ Maurice voor vrolijke klanten tijdens de Grote Optocht Party. Tijdens Carnavalsfest 2.0 op maandagmiddag gaat het dak eraf met Tiroler Mattie & Gijs en op maandagavond, tijdens Brutale Maandag, doen DJ Patjuh en DJ Willem daar nog een schepje bovenop. Carnaval bij Ut Krisje wordt op dinsdag afgesloten met de Leste Dag party met in de middag Take Two en tijdens de aller leste avond Feest DJ Barry en DJ Matthijs.

Het Wapen van Zundert

Het Wapen van Zundert trapt carnaval af op de vrijdagavond met het Mutsenbal en de Jungle Avond, met optreden van Mysteryquest en DJ's Cobus & Vrieskist. Op zaterdag na de optocht kunnen de banoantjes los tijdens het banaonblusserkesbal. Op zaterdagavond zetten de grotere banoanen het feest voort tijdens het Mega Banaonblussersbal met DJ Glenn & Vrieskist. Op dinsdag wordt carnaval afgesloten door jong en oud. Met 's middags een kindermiddag voor de banoanblusserkes en 's avonds een knallende afsluiting tijdens KarnaKNAL, dé carnavals afterparty!

Den Thuur

Den Thuur geeft op vrijdag 21 februari het startschot voor de mooiste week van het jaar. DJ Team Shit zal samen met DJ Tinus de zaal op z'n kaantje draaien tijdens Lekker Suipe! Op Zaterdag is het groot feest in De Gouwe Stad en al jaren is Den Thuur afgeladen vol met feestvarkens tijdens het Mega Carnavalsbal. DJ Willem en DJ Tinus gaan er een flinke lap op geven en zorgen voor de beste carnavals, hardstyle, billensjeek en alles daar tussenin! Op maandag gaat Den Thuur Hardstyle Carnaval met niemand minder dan Bass Chaserz om de tent te slopen. Primeshock en Sjol & Boje zullen deze avond de laatste overblijfselen met de grond gelijkmaken. Voor de mensen die niet kapot te krijgen zijn gaat Den Thuur op dinsdag nog een keer helemaal naar de klote met DJ Willem en DJ A3!

Victoria

De Alaaf Party op carnvalszondag bij Cafe-Zaal Victoria is niet zomaar een carnavalsfeestje. DJ Tropical zet samen met de WC Experience de boel op zijn kop! De WC Experience strijken neer met hun zomerse wintertoer De Ontiegelijke Intieme Mega IJsgala Show!