5x doen in januari

We starten het nieuwe jaar in Zundert met een maand bomvol leuke activiteiten! In dit lijstje vind je vijf evenementen in januari die een bezoekje meer dan waard zijn!

happy 2020!

Vaandelfeest

Op zaterdag 11 januari mag Buurtschap Tiggelaar nogmaals de overwinning van Corso Zundert 2019 vieren tijdens het jaarlijkse Vaandelfeest. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom bij Cultuur Centrum De Schroef om dit feestje met hen mee te vieren. Rond 20:00 zal de buurtschap feestelijk worden ontvangen bij De Schroef, waarna het vaandel officieel door de gemeente wordt uitgereikt aan Buurtschap Tiggelaar. Daarna zal het feest losbarsten!

Volle Maon

Zoals we gewend zijn speelt De Volle Maon ook dit jaar weer zijn voorstellingen in januari. Een bijzondere editie dit jaar, want De Volle Maon bestaat 30 jaar! Om hun 30e verjaardag te vieren, trakteren ze op vijf voorstellingen en wel op vrijdag 17, zaterdag 18, zondag 19, vrijdag 24 en zaterdag 25 januari in Cultuur Centrum De Schroef. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor €11!

Tribute Around Town

Na het grote succes vorig jaar keert Tribute Around Town op zondag 26 januari weer terug naar Zundert! Verschillende tribute bands en acts spelen deze dag op verschillende locaties in het centrum van Zundert. Een ideale avond voor een kroegentocht met goede muziek!

Kwekerijenloop

Het is al een aantal jaren een groot succes: De Kwekerijenloop! Dit jaar vindt de Kwekerijenloop plaats op zondag 26 januari. Het landelijke parcours van de kwekerijenloop bestaat uit doorgangen en paden over Zundertse kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn. Er kunnen verschillende rondes gelopen worden: een kleine ronde van zo'n 5km en een grote ronde van zo'n 10km. De twee rondes kunnen ook gecombineerd worden tot een route van 15km. Vertrekken kan tussen 9:00u en 12:00u bij Café Neefs!

Afgezundert

Op zaterdag 25 januari vindt Afgezundert voor de derde keer plaats bij Jaiselings Royal Palace. Het belooft een mooi feestje te worden met Zanger Kafke, The Partysquad, Raymon Hermans, Tim Schalkx & BABA DJ Team! Kaartjes voor Afgezundert bestel je hier!