5x doen in maart

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent: nieuwe activiteiten! Je hoeft in maart zeker niet stil te zitten, er is weer van alles te doen en te beleven in de gemeente Zundert. In dit lijstje vijf tips die je volgens ons echt niet mag missen!

HÉ-Cabaret speelt Robin Hood

Dit jaar neemt Hé-Cabaret & Theatergroep je mee naar Sherwood, naar waar Robin Hood en zijn vrienden wonen! In deze stoere familievoorstelling komen spanning, magie en liefde bij elkaar in een verhaal vol actie. Robin Hood is een groot avontuur voor jong en oud! Hé-Cabaret speelt de voorstelling Robin Hood op 6, 7, 8, 13, 14 en 15 maart in CultuurCentrum Zundert. Kaartjes reserveer je via de website!

Gemeentekoning verschieting

Op zondag 15 maart zal voor het eerst een bijzondere verschieting plaatsvinden, waarbij alle schutters die verbonden zijn aan een Zundertse schietvereniging en alle inwoners van de gemeente Zundert worden uitgenodigd om gebroederlijk te strijden om de eretitel 'Gemeentekoning van Zundert'. Deze verschieting is onderdeel van het programma rondom de heruitgave van het boek "Bijdragen tot de kennis der geschiedenis van Zundert en Wernhout" van Prof. Mr. H. van der Hoeven. Er zal met luchtgeweer op de boom worden geschoten. Naast de onderlinge verschieting tussen de verenigingen, zal er ook een verschieting zijn onder de inwoners van Zundert, die ook Gemeentekoning kunnen schieten in een aparte klasse. De verschieting zal plaatsvinden op het terrein van Herberg "In den Anker" in Klein-Zundert. 

De Zundertse Komedie speelt KERST

De Zundertse Komedie viert dit jaar Kerst in maart. En niet zomaar Kerst, maar KERST! In het plaatste Bethlehem loopt alles in het honderd. Timmerman Jozef en zijn hoogzwangere vriendin Maria vinden nergens een plek om te slapen, drie wijzen uit het Oosten kunnen de weg niet vinden en de plaatselijke schaapsherder raakt de tel kwijt. Terwijl reddende engel Gabriel naar aarde afdaalt om orde op zaken te stellen, komt de beroemde misdaadromanschrijfster aan in een herberg met wel heel merkwaardig personeel... KERST is een doldwaze voorstelling en staat garant voor een avondje lachen! De voorstellingen op 20, 21, 22, 26, 27 en 28 maart worden gespeelt in de Theaterloods aan de Laarakkerstraat 3 in Zundert, tickets bestel je online!

Opening Brouwerij het 58e genot

Vanaf eind maart is Zundert weer een brouwerij rijker. Brouwerij Het 58e Genot is op de achtergrond al een tijdje bezig met het brouwen van bieren, maar vanaf eind maart kunnen we die heerlijke bieren ook gaan proeven in de brouwerij! In het weekend van 28 en 29 maart vindt namelijk de officiële opening van de brouwerij aan de Achtmaalseweg plaats. Er zullen tijdens de opening vijf verschillende bieren van de brouwerij te proeven zijn: de Tripel, de Exploding Pumpkin, D'n Rooie Dop (Dubbel), D'n Eigenweizen en D'n Blonde.

Muziekquiz bij Café Den Bels

Hou je van muziek en van quizzen? Dan is de jaarlijkse muziekquiz bij Café Den Bels echt iets voor jou! Tijdens deze muziekquiz op zondagmiddag 29 maart wordt jouw muzikale kennis op de proef gesteld. Wil je meedoen? Dan kun je je met een team van maximaal 5 personen aanmelden via Facebook of via 06-10188014.