5x Feestdagen-outfit shoppen

Ben jij al helemaal ready voor de feestdagen? Ben je nog op zoek naar één of meerdere outfits om er tijdens de feestdagen stralend uit te zien? In dit lijstje hebben we vijf winkels voor je op een rijtje gezet waar je outfits scoort voor hem, haar en de kids!

Get ready for X-Mass!

Woodhouse

Bij Woodhouse gaat passie voor het product hand in hand met gedegen vakkennis en vertrouwen. In deze zeer ruime herenmodezaak met een even ruim assortiment aan merken adviseren ze je graag bij het maken van je keuze. Alle heren slagen bij Woodhouse gegarandeerd in het vinden van de juiste outfit voor de feestdagen!

Blue Company

Blue Company is dé plek voor de aller hipste dames jeans & fashion. In de prachtige nieuwe winkel helpen ze je graag om jouw perfecte outfit voor de feestdagen te kiezen. Blue Company beschikt over een mooie selectie kwaliteitsmerken met prachtige collecties voor de feestdagen! 

Junior & Zo

Ook voor de kids nog op zoek naar een leuke outfit? Ga dan eens langs bij Junior & Zo! Je bent hier aan het juiste adres voor de allerleukste mode voor baby, kids en teens. Junior & Zo biedt een ruime keuze uit de collecties van de stoerste, liefste en leukste merken in de maten 50 tot en met 176.

Shoeby

Met het hele gezin slagen in één winkel? Dan ben je bij Shoeby aan het juiste adres! Shoeby heeft een mooie feestdagen-collectie voor dames, heren, jongens en meisjes. En wat helemaal leuk is: de matching outfits voor vader & zoon en moeder & dochter! De personal shoppers van Shoeby helpen je graag bij het kiezen van jullie outfits!

Dubbel D

Jouw outfit maak je natuurlijk compleet met een mooi paar schoenen! Die schoenen scoor je bij Dubbel D Modeschoenen. Dubbel D biedt een ruim assortiment aan schoenen van diverse merken. Na het kiezen van je outfit vind je bij Dubbel D vast en zeker een fijn paar schoenen dat erbij past!

Tags: kerstoutfit, kerst in zundert