20x Moederdagcadeautjes shoppen

Zondag is het Moederdag, tijd om jouw moeder, oma of andere belangrijke vrouw eens goed te verwennen! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje? Ga dan eens langs bij deze Zundertse ondernemers!

Een cadeau voor moederdag koop je lokaal!

Blue Company

Bij Blue Company kun je terecht voor leuke en hippe fashion, maar ook voor toffe (lifestyle) accessoires! Verras je moeder met een leuk zomers item waarvan ze gaat stralen! Blue Company helpt je graag met het uitkiezen van hét perfecte cadeau!

Lotz & Lot

De boutique van Lotz & Lot is dé plek om een cadeautje te kopen waar moeders vrolijk van worden! Een tas, sieraad of een lifestyle artikel? Je vindt het bij Lotz & Lot. Laat je je moeder liever zelf haar droomcadeau uitkiezen? Geef haar dan een Lotz & Lot cadeaubon cadeau!

Foto: Lotz & Lot

Esza Womansfashion

Als je je moeder (of oma, of een andere leuke vrouw) in het zonnetje zet, dan hoort daar natuurlijk een fijne zomerse outfit bij! Ga eens langs bij Esza en zoek een leuk zomers setje uit om cadeau te doen! Of gewoon voor jezelf natuurlijk ;)

Foto's: Esza Womansfashion

Kunstbasis Mieke van Zundert

Voor moeders die van kunst en kleur houden: geef je moeder een schilderij van Mieke van Zundert cadeau. Laat je haar liever zelf wat uitkiezen? Dan heeft Mieke de Kunst-Cadeaubon, ter waarde van €50,-. Met die bon, die wel 10 jaar lang geldig is, kan een jaar aan kunstuitleen worden ingekocht, kan later worden gebruikt om een cursus te volgen, een schilderij aan te schaffen of een schilderij te laten maken.

Foto: Mieke van Zundert

Bij Lobke

Is jouw moeder ook zo dol op lekkers? Bij Bij Lobke vind je leuke cadeau-pakketjes vol lekkernijen waar je jouw moeder gegarandeerd blij mee maakt! En het is natuurlijk helemaal leuk als je dit lekkers op moederdag samen kunt delen!

Foto: Bij Lobke

Tuincentrum De Bosrand

Bij De Bosrand is een cadeau te vinden voor iedere moeder, of ze nu groene vingers heeft of niet! Accessoires voor binnen en buiten, vazen, bloempotten, planten, mooie boeketten of een leuk bloemstuk, het is allemaal te verkrijgen bij De Bosrand!

Foto: Tuincentrum De Bosrand

2nd life at ingrid

Ben je op zoek naar een echt uniek cadeau? Ga dan eens kijken bij 2nd Life at Ingrid. Het aanbod van 2nd Life at Ingrid bestaat allerlei leuke hebbedingetjes, handmade-, recycle- en fair trade artikelen, kwalitatief goede (merk)kleding, schoenen, tassen en sieraden en er is vaak maar één exemplaar van! 

Foto: 2nd Life at Ingrid

Juwelier Schrauwen

Dat jouw moeder heel speciaal is kun je haar goed laten weten door haar een mooi sieraad cadeau te doen. Bij Juwelier Schrauwen helpen ze je graag met het uitkiezen van een sieraad dat perfect bij jouw moeder past. Laat je haar toch liever zelf wat uitkiezen? Dan kun je haar een cadeaubon geven, die vanaf €50 ingepakt wordt in een leuke Moederdagfles!

Foto: Juwelier Schrauwen

Hema

HEMA heeft alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken en is daarom ook zeker een adres om te scoren voor een moederdagcadeau! HEMA heeft een speciaal Moederdagassortiment met lekkere taarten, chocolade, cadeaupakketjes, beautyproducten en accessoires. Of wat dacht je van de Nijntje-collectie voor de kersverse of bijna moeders? Dus hup! Op naar de lokale HEMA in Zundert!

Foto: HEMA Nederland

Floralijn

Zet je moeder letterlijk in de bloemetjes met een leuk boeketje van Floralijn! Bij Floralijn maken ze graag een boeketje met moeders favoriete bloemen, op maat en voor ieder budget! Je kunt je boeket ook van tevoren bestellen door even te bellen naar 076-5971716 of een mail te sturen naar mail@bloemenfloralijn.nl. Dan staat je boeket al voor je klaar als je naar de winkel komt!

Foto: Floralijn

Etos Zundert

Is jouw moeder wel toe aan een lekker verwen-momentje? Geef haar dan een leuk cadeaupakket van Etos. Het team van Etos Zundert helpt je graag om een passend cadeau uit te zoeken voor jouw moeder!

Foto's: Etos Zundert

DonnaDonna

DonnaDonna biedt een collectie met verschillende stijlen, dus ook een stijl die perfect bij jouw moeder past! En DonnaDonna geeft nu ook nog een extra cadeautje: bij iedere aankoop in de webstore of livestore krijg je extra shoptegoed! 

Foto: DonnaDonna

Bruna Zundert

Een boek, een tijdschrift, puzzel of een leuk kaartje, je vindt het bij Bruna! Verras je moeder met lees- of puzzelplezier en/of een lief berichtje op een kaart. Daar maak je iedere moeder blij mee! Daarnaast heeft Bruna voor Moederdaag ook wat leuke beautypakketjes.

Foto: Bruna Zundert

Bloembinderij de Blauwe Regen

Met een bosje bloemen of een bloemstukje voor Moederdag maak je iedere moeder blij! Wil jij je moeder hiermee verrassen? Dan ben je bij De Blauwe Regen aan het juiste adres! Laat iets speciaal voor jouw moeder maken of kies een leuk stuk uit!

Foto: Bloembinderij de Blauwe Regen

Beauty-Salon O'Tisane

Voor wie zijn of haar moeder écht in de watten wil leggen op Moederdag is er de heerlijke complete gezichtsbehandeling voor thuis van Beauty-Salon O'tisane! Deze behandeling bestaat uit producten die worden afgestemd op het huidtype en is te bestellen door te mailen naar info@otisane.nl of even te bellen naar het nummer 076-5972014. 

Shoeby

Shoeby heeft een paar leuke cadeautips voor Moederdag! Ga bijvoorbeeld voor een leuke accessoire of een cadeaubon waarmee ze zelf iets kan uitkiezen. Of geef je jouw moeder een leuke VIP treatment door haar mee te nemen voor een private shopping experience bij Shoeby Zundert? (Pssst! Via Facebook verloot Shoeby een aantal mini VIP's op Moederdag!)

Beeld: Shoeby Zundert

Albert Heijn

Speciaal voor Moederdag heeft Albert Heijn het assortiment uitgebreid met leuke cadeautjes! Een kaartje, beautypakketje van Rituals, een lekker ontbijtpakketje, chocolade, je vindt het bij Albert Heijn Zundert!

Foto: Albert Heijn Zundert

Bakkerij Raats

Weinig moeders die niet van chocolade houden, toch? Bij Bakkerij Raats hebben ze daarom lekkere bonbons en andere chocolade speciaal verpakt voor Moederdag. Of wat dacht je van een lekkere aardbeienvlaai om samen van te genieten op Moederdag?

Foto: Bakkerij Raats

Zomers & Winters

Ook Zomers & Winters helpt je graag bij het in de bloemetjes zetten van jouw moeder! Speciaal voor jouw moeder zetten ze graag een leuk bosje bloemen in elkaar met bloemen van het seizoen. 

Foto: Zomers & Winters

Robustique

Iedere moeder is unie en verdient een eigen, passend cadeau, vindt ook Robustique. Robustique maakt graag een groot boeket, droogstuk, bosje tulpen, gevuld vaasje of potje en er is nog veel meer mogelijk! Neem even contact op via 0618085967 (bellen of appen) of info@robustique.nl.

Foto: Robustique