Tags: Thuisbezorgd, Afhalen, Bezorging, Bezorging Zundert, Afhalen Zundert, Koop Lokaal

33x Thuis uit eten: steun de lokale Horeca!

De Horeca blijft voorlopig nog een tijdje gesloten, maar niet getreurd! Onze Zundertse Horecaondernemers zorgen er massaal voor dat we thuis kunnen genieten van hun heerlijke gerechten! Geniet thuis van heerlijke gerechten en steun daarmee de lokale Horeca!

Wij zijn trots op onze ondernemers! Jij toch ook? Koop lokaal!

In dit artikel lees je alle afhaal- en bezorg-mogelijkheden van de horeca in de gemeente Zundert. We houden dit artikel zo goed mogelijk up to date en blijven het aanvullen wanneer we nieuwe initiatieven toegestuurd krijgen of ontdekken. Heb je iets toe te voegen aan ons lijstje? Lever dit dan aan via zininzundert@pretzundert.nl.

De Bolle Buiken

Cafetaria De Bolle Buiken in Wernhout is van woensdag tot en met zondag geopend voor afhaal, de frietwagen op het Nassauplein is geopend van vrijdag tot en met zondag. Behalve friet en snacks, is het in Wernhout mogelijk om lekkere maaltijdsalades, menu's, weekschotels en belegde stokbroodjes af te halen. Voor het afhalen in Wernhout is het mogelijk te bestellen via de Bolle Buiken App die beschikbaar is voor Apple en Android. Bestel je liever telefonisch? Dan kan dat via het nummer 076-5975628. Bestellingen voor afhalen in Zundert kunnen telefonisch worden doorgegeven via het nummer 06-34584944.

Foto's: De Bolle Buiken

Wouw! da's lekker

Niet alleen 's avonds, maar ook tijdens de lunch houden we wel van wat lekkers! Daarom zorgt Wouw! da's lekker ervoor dat we dagelijks tussen 10:00u en 15:00u belegde broodjes kunnen afhalen of laten bezorgen. De broodjes van Wouw! da's lekker zijn te bestellen via 06-28444551.

De Toekomst

Bij De Toekomst kunnen we nog steeds terecht voor friet en snacks, lunchgerechten en maaltijden, maar dan om thuis op te eten. Bestellingen zijn middels een gecreëerde drive-inn af te halen: je krijgt een tijdstip door waarop jouw bestelling klaar zal zijn en de bestelling wordt naar de auto gebracht als je het komt afhalen Bestellingen kunnen ook worden thuisbezorgd binnen een straal van 6 kilometer, dat is gratis bij bestellingen vanaf €20. Iets te eten bestellen bij De Toekomst? Dat kan door te mailen naar info@cafedetoekomst.nl, te bellen naar 076-5985391 of een appje te sturen naar 06-55545571.

De Moerse Bossen

De Moerse Bossen heeft een aantal voor-, hoofd- en nagerechten geselecteerd voor op hun afhaalmenu. Deze gerechten zijn op woensdag tot en met zondag tussen 12:00u en 17:00u te bestellen voor afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag. Bestellen kan telefonisch op het nummer 076-5977979 of door te mailen naar info@demoersebossen.nl.  

Foto: De Moerse Bossen

Het Wapen van Zundert

De befaamde Burgers & Ribs van Het Wapen van Zundert zijn er nu om thuis van te genieten! De burgers & ribs van het bezorgmenu zijn telefonisch te bestellen via 076-5971141 en worden op vrijdag, zaterdag en zondag (vanaf €25 euro gratis) bezorgd in Zundert, Klein Zundert en Wernhout. Zin in een lekker biertje bij het eten? Ook die kun je bij Het Wapen van Zundert bestellen. Hierbij is er de keuze uit een 4- of 6-pack in de smaken Blond, Donker of Fruity. De inhoud van de bierpakketjes is steeds wisselend: steeds een nieuwe verrassing!

Foto: Het Wapen van Zundert

Bij de Nonnen

Het keukenteam van Bij de Nonnen heeft een leuk concept bedacht waarmee je zelf in de keuken aan de slag kunt! De keukenbrigade heeft alle losse componenten voorbereid en voor gegaard en met behulp van een beschrijving en foto's van het (beoogde) eindresultaat op Facebook ga je zelf aan de slag om de maaltijd klaar te maken. Er is keuze tussen een smaakvol 4-gangen menu of voor losse voor- en hoofdgerechten. Het menu vind je op de website, bestellen kan via 06-23170752 op de dagen vrijdag, zaterdag en zondag!

Foto's: Bij de Nonnen

Lokaal104

Lokaal104 bestaat nu 1 jaar en dat hadden ze natuurlijk graag gevierd met veel gasten in het restaurant. Nu dat niet kan zorgen ze er graag voor dat we toch kunnen genieten van hun lekkere gerechten, maar dan thuis! Het menu voor het afhalen vind je op de website, de gerechten zijn te bestellen door voor 12:00u te mailen naar info@lokaal104.nl. Afhalen van de bestelling is mogelijk tussen 15:00u en 18:30u. Daarna hoef je alleen nog even de hoofdgerechten op te warmen in de oven en smullen maar!

Foto: Lokaal104

Restaurant tafelen

Restaurant Tafelen biedt ieder weekend (vrijdag, zaterdag & zondag) diverse gerechten voor afhaal en bezorging, waaronder een lekker sushi pakket! Dit doen zij in samenwerking met Hoeve Galderzicht en Van Agtmael Catering. Bestellen kan online, waarna je je bestelling kunt afhalen bij Restaurant Tafelen of kunt laten bezorgen bij jou thuis.

Proeftijd Bij WIll & Co

Op vrijdag, zaterdag en zondag brengt proeftijd hun heerlijke gerechten bij je thuis. Het actuele bezorg en afhaal menu vind je op Facebook. Sommige gerechten moeten nog even opwarmen in de oven, maar meer is niet nodig om van deze lekkere gerechten te kunnen genieten! Bestellen kan door te mailen naar info@proeftijd.nl of een appje te sturen naar 06-54256167.

Foto: Proeftijd bij Will & Co

Proef op de Som

Proef op de Som blijft lekker koken, al is de deur van de winkel voorlopig wel gesloten. De lekkere gerechten van Fransien worden nu namelijk thuisbezorgd. Op Facebook lees je wat het menu van de week is. Bestellen kan door een sms of appje te sturen naar 06-11013338. Geef aan welke dag je mee wil eten en je adres, dan komt Proef op de Som je maaltijd op die dag leveren tussen 16:00u en 18:00u.

Foto: Proef op de Som

Hoeve Klein Zundert

Ook Hoeve Klein Zundert laat ons graag thuis genieten van lekker eten! Dat doen ze door het aanbieden van borrel- en lunchdozen vol lekkernijen! De dozen zijn goed gevuld met allerlei lekkere hapjes en wisselen steeds een beetje van samenstelling. Zin in zo'n borrel- of lunchdoos? Bestellen kan door een berichtje te sturen via Facebook!

Foto: Hoeve Klein Zundert

De Bocht

Bij De Bocht is het mogelijk om op woensdag tot en met zondag diverse gerechten af te halen. Deze gerechten zijn online of telefonisch via 076-8899100 te bestellen en kunnen op de eerder genoemde dagen tussen 16:30 en 19:00u worden afgehaald. Bestellen is, indien de gerechten beschikbaar zijn, mogelijk tot dezelfde dag uiterlijk 16:00u.

Foto's: De Bocht Wernhout

Eetcafé De Tijd

Bij Plus van Eekelen in Rijsbergen waren al een tijdje diverse maaltijden van Eetcafé De Tijd te verkrijgen, maar het is nu ook mogelijk om gerechten online te bestellen bij De Tijd! Via de website kun je zeven dagen per week (!) de lekkere gerechten van De Tijd bestellen om thuis van te genieten. Deze gerechten zijn dan op het afgesproken tijdstip af te halen bij De Tijd in Rijsbergen.

De Eetkamer

Zin in Asperges? Dan ben je bij De Eetkamer in Wernhout aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een heerlijk asperge menu om mee te nemen, je hoeft het thuis alleen nog maar op te warmen! Niet zo'n asperge eter, maar wel zin in lekker eten? Geen probleem! De Eetkamer biedt ook een keuze uit diverse andere voor- en hoofdgerechten om af te halen! Het menu vind je op Facebook, bestellen kan een dag van tevoren door te bellen naar 076-5991990.

Foto: De Eetkamer

Bier- & Eetcafe Den hoek

Bier- & Eetcafé Den Hoek komt nu naar je toe met heerlijke salades, hoofdgerechten en bieren! Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk de gerechten van het afhaal- en bezorgmenu te bestellen door te bellen naar 076-5972300. Een lekker biertje bij het eten van Den Hoek kan natuurlijk niet ontbreken, dus bestel er een Six-Bag bier bij met bier van de Scheldebrouwerij!

Foto: Bier- & Eetcafe Den Hoek

Il Gattopardo

Il Gattopardo opent de deuren weer voor afhalen en bezorging. Van donderdag tot en met zondag is het mogelijk om diverse gerechten te bestellen, het menu vind je op de website. Het verschilt per type gerecht/menu hoe ver van tevoren je moet bestellen, hoe je kunt bestellen en of het mogelijk is om het thuis te laten bezorgen. Informatie daarover vind je bij het menu

Grande Fuego

Bij Grande Fuego is het mogelijk om gerechten af te halen of te laten bezorgen. Voor bezorging is het mogelijk om online te bestellen via de website. Voor afhalen kunnen grote bestellingen vooraf telefonisch worden doorgegeven via het nummer 06-45104984.

Foto: Grande Fuego

Alfons ijscreaties

Neem een klein beetje "geluk" mee naar huis vanuit Alfons IJscreaties. De ijssalon is in de regel iedere dag geopend van 14:30u tot 20:00u (openingstijden wijken bij slecht weer mogelijk af, check Facebook). Gewoon een lekker ijsje to go, een coupe to go of een (halve)literbak schepijs voor thuis, wat kies jij?

Cafetaria 't Smidshuis

Bij Cafetaria 't Smidshuis is het mogelijk om friet, snacks, salades, soepen, kip van 't spit, schepijs, broodjes en diverse maaltijden af te halen. Deze zijn online te bestellen. 'T Smidshuis heeft iedere week een smakelijke actie, via Facebook blijf je daarvan op de hoogte! Ook heeft 'T Smidshuis een zelfbedieningskraampje buiten staan met daarin heerlijk verse producten, zoals aardbeien, ander fruit, aardappelen om zelf friet te maken, rabarber en eieren.

Foto: 'T Smidshuis

Cafetaria Bon Appetit

Cafetaria Bon Appetit is ook nu 7 dagen per week geopend, maar dan wel alleen om af te halen. Bestellen bij Bon Appetit kan online via de website of via de app voor Apple & Android! Het complete assortiment van Bon Appetit is te bestellen voor afhaal, dus ook de pizza's, maaltijden, salades, broodjes en ijsjes!

Foto: Cafetaria Bon Appetit

Cafetaria Eethuis Jochems

Cafetaria Eethuis Jochems is op de gebruikelijke tijden geopend voor afhalen. Behalve voor friet en snacks kun je hier terecht voor pannenkoeken, diverse salades en diverse schotels. Vooraf bestellen kan telefonisch op het nummer 076-5972209.

Foto: Cafetaria Eethuis Jochems

Cafetaria 't Poteind

Cafetaria 'T Poteind is zeven dagen per week geopend voor afhaal. Het is mogelijk om vooraf de bestelling door te geven door te bellen naar 076-5971294, zodat je bestelling klaar staat wanneer je het komt afhalen en je dus niet hoeft te wachten. 

Foto: Cafetaria 't Poteind

Shoarma Shalom

Shoarma Shalom is van dinsdag tot en met zondag geopend voor afhalen en bezorgen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het telefoonnummer 076-5976258. Het is ook bij bezorging mogelijk om te pinnen.

Il Bambino

Il Bambino is open voor afhalen en bezorgen. Bestellen kan zoals je gewend bent online of telefonisch, voor zowel bezorgen als afhalen. Online bestellen kan via de website, telefonisch bestellen kan via het nummer 076-5973020.

Foto: Il Bambino

Pom Lai

Pom Lai is geopend voor het afhalen van Chinees eten en Japanse sushi. Vooraf bestellen is mogelijk via de website of door te bellen naar 076-5973606. Let op! Sushi is alleen beschikbaar op bestelling.

Happy Garden

Vanaf 9 mei is Happy Garden dagelijks geopend voor het afhalen van maaltijden. Happy Garden verzoekt iedereen vooraf telefonisch te bestellen via 076-5972138 en zich te houden aan het afgesproken afhaaltijdstip.

Luca

Pizzeria en Shoarmazaak Luca is van woensdag tot en met zondag geopend voor het afhalen en bezorgen van maaltijden. Bestellen kan online via de website, waarbij je kunt aangeven of je jouw bestelling zelf komt afhalen of wil laten bezorgen. 

Foto: Luca

Cafetaria 't Vrouwke

Cafetaria 't Vrouwke is van donderdag tot en met maandag geopend voor het afhalen van friet en snacks. In het cafetaria gelden de gebruikelijke regels: kom alleen, houd 1,5 meter afstand van elkaar en wacht even buiten als het binnen te druk is.

Foto: Cafetaria 't Vrouwke

Frituur het Pleintje

Frituur Het Pleintje is op vrijdag, zaterdag en zondag nog gewoon geopend voor afhalen. Wel het dringende verzoek om vooraf online te bestellen via de website of Facebook en met 1 persoon te komen op het afgesproken tijdstip.

Foto: Frituur Het Pleintje

Het Aardbeienterras

Het aardbeienseizoen is in volle gang en daarom zorgt Het Aardbeienterras ervoor dat je ook nu kunt genieten van allerlei lekkers met aardbeien! Aardbeien met warme chocoladesaus, poffertjes met aardbeien, een aardbeien sorbet en nog veel meer lekkers zijn nu af te halen in de drive-in bij Het Aardbeienterras. Ook is het mogelijk om een lekkere picknick te komen afhalen bij Het Aardbeienterras. Deze moet je wel minimaal 1 dag van tevoren reserveren via aardbeienterras@gmail.com.

Foto: Het Aardbeienterras

BeMa Catering

BeMa Catering staat ook nu voor je klaar. Je kunt bij hen bestellen voor afhalen en bezorgen. De mogelijkheden van BeMa zijn zeer uitgebreid, dus wat je ook zoekt, BeMa kan er voor zorgen. Bestel ontbijtjes, brunches, lunches, high-teas, belegde broodje, salades, warme gerechten en nog veel meer via de website.

Foto: BeMa Catering

De Knollentuin

De Knollentuin gaat gewoon door met hun maaltijdservice! Elke week is er een nieuw weekmenu, dat je kunt vinden op de website. De maaltijden worden op vrijdag bezorgd en zijn koelvers, waardoor je ze tot wel 14 dagen na uitlevering kunt bewaren. Je kunt ze dus eten wanneer jij dat wil, je hoeft de maaltijd alleen nog maar op te warmen! bestellen kan door te mailen naar info@deknollentuin.com of te bellen naar 06-81395283.

Ad Oostvogels Catering

Ad Oostvogels Catering bezorgt maaltijden die je alleen nog moet opwarmen. Op de website vind je het menu van de week. Deze zijn te bestellen door een sms of appje te sturen naar 06-21838507, uiterlijk 1 dag van tevoren.

Foto: Oostvogels Catering