10x Lekkers in huis voor Moederdag

Aankomende zondag 10 mei is het Moederdag! We kunnen onze moeders, oma's, schoonmoeders, oppasmoeders en bijna moeders nu helaas niet meenemen voor een lekkere lunch, brunch, high-tea of ander lekkers, maar de Zundertse horecaondernemers zorgen er graag voor dat we ze thuis kunnen verrassen met heerlijke dingen!

Lekkers voor Moederdag koop je lokaal!

De Bolle Buiken

Verras jouw moeder met het verwenpakket vol lekkers van De Bolle Buiken! In deze goed gevulde box vind je een garnalen-cocktail, diverse kleine belegde stokbroodjes met o.a. carpaccio, gerookte zalm, kip-kerrie salade, filet americain en gezond en als dessert een puntje huisgemaakte Roze-koekentaart! Deze box is te bestellen tot en met vrijdag 8 mei via catering@debollebuiken.nl, een berichtje via Facebook of door te bellen naar 06-53297661. Afhalen van de box kan op zondag 10 mei tussen 11:30u en 12:00u.

Lunch inn

Met het lekkers van Lunch Inn kun je jouw moeder tijdens Moederdag op alle momenten van de dag heerlijk verwennen! Lunch Inn verzorgt op Moederdag namelijk heerlijke ontbijtjes, gezellige lunches, huisgemaakte proeverijen en uitgebreide high tea's. Zin in een lekker soepje? Voeg dan nog aspergesoep, tomatensoep of courgettesoep toe aan je bestelling. Bestellen kan tot uiterlijk donderdag 7 mei door te mailen naar lunchinnzundert@gmail.com of te bellen naar 076-8501137. De bestellingen kunnen worden opgehaald bij Lunch Inn, of tegen een kleine vergoeding bij je thuis worden bezorgd.

De Toekomst

Ook De Toekomst heeft speciaal voor Moederdag een box vol lekkers samengesteld. Deze verrassingsbox zit vol met diverse hartige en zoete lekkernijen en is goed voor twee personen! Bestellen kan door te bellen naar 076-5985391 of een appje te sturen naar 06-55545571.

Bij De Nonnen

Restaurant Bij de Nonnen helpt je graag om je moeder in het zonnetje te zetten! Bijvoorbeeld met een heerlijk Moederdag-ontbijt met verse jus, fruitsalade, yoghurt met cruesli, croissant met kaas of jam, broodje zalm, broodje carpaccio en american pancakes. Dit lekkere ontbijt is eventueel nog uit te breiden met een huisgemaakte smoothie of een flesje bubbels. Deze ontbijtjes worden op moederdag tussen 7:00u en 9:30u bezorgd. Daarnaast is het mogelijk om de Moederdag High Tea XL te bestellen met daarin diverse hartige en zoete lekkernijen, inclusief Zundertse thee en honing! Deze high tea wordt op moederdag bezorgd tussen 11:00u en 13:00u. Bij zowel het ontbijt als de high tea zit een leuk cadeautje van Lotz & Lot voor alle moeders! Bestellen kan door een appje te sturen naar 06-23170752. Zorg dat je op tijd besteld, maar uiterlijk de dag ervoor 17:00u.

Proeftijd bij will & co

Proeftijd bezorgt op Moederdag een heerlijke Proeftijdse Highe Tea. Deze high tea is een combinatie van zoetige lekkernijen zoals petit fours en huisgemaakte bonbons en hartige smaken van goedgevulde sandwiches en een voorjaarspasteitje. Daarnaast is er een keuze uit een tomaat-paprika of asperge soepje en zit er vers geperste jus d'orange bij. Als kers op de taart is het ook mogelijk om een flesje Cava bij de high tea te bestellen! Bestellen kan via info@proeftijd.nl of door een appje te sturen naar 06-54256167.

Hoeve Klein Zundert

Hoeve Klein Zundert heeft speciaal voor Moederdag twee verschillende dozen vol lekkere hapjes samengesteld: een (hartige) borreldoos en een doos met zoetige hapjes. Bij beide boxen is het mogelijk er een leuk cadeautje bij te bestellen voor je moeder. Benieuwd wat de keuze is? Stuur dan via Facebook een berichtje naar Hoeve Klein Zundert, ook om een doos te bestellen!

Foto: Hoeve Klein Zundert

Eetcafé De Tijd

Eetcafé De Tijd heeft voor Moederdag een heerlijke Moederdag Box met hors d'oeuvre samengesteld. Deze bestaat in twee versies: de basis of een luxe versie. Deze boxen zijn online te bestellen tot en met donderdag 7 mei. Afhalen kan zaterdag 9 of zondag 10 mei tussen 10:00u en 14:00u bij Eetcafé De Tijd in Rijsbergen.

De Moerse Bossen

De Moerse Bossen zorgt ervoor dat jij jouw moeder op Moederdag thuis kunt verrassen met een lekkere High Tea. Deze High Tea is te bestellen door een mailtje te sturen naar info@demoersebossen.nl of een berichtje te sturen op Facebook. Je bestelling wordt dan gratis bezorgd in de gemeente Zundert of Rucphen, woon je in een andere gemeente dan is het ook mogelijk de high tea af te halen. 

De Eetkamer

De Eetkamer heeft een lekkere Moederdag Brunch samengesteld. Deze bestaat uit een tomatensoepje, aardappelsalade, huzarensalade, fruitsalade, diverse luxe soorten beleg, diverse soorten gerookte vis, diverse soorten brood, boter, kruidenboter en sausjes. Je bestelt deze brunch door te bellen naar 076-5991990. Bestellen van de Moederdag Brunch is mogelijk tot en met vrijdag 8 mei.

Foto: De Eetkamer

Cafetaria Bon Appetit

Een box met oerbrood carpaccio, oerbrood zalm, salade, verse jus d'orange, chocolade-caramel mudcake, chocolade, macaron, aardbeien met chocolade en 3 kleine bolletjes ijs, dat is de Moederdagbox van Bon Appetit! Deze box vol lekkers is te bestellen door een berichtje te sturen via Facebook of te bellen naar 076-5963969.

Foto: Cafetaria Bon Appetit